Лудогорец дава почивка на героите от Одеса срещу Любимец

2
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Без голяма част от асовете си ще излезе срещу коварния тим на Любимец шампионът Лудогорец в днешния мач от ХIV кръг на „А“ група, който ще се изиграе от 18 ч. на стадиона в Разград.

Треньорът Стойчо Стоев ще даде почивка на футболистите, изковали третата поредна победна на зелените в Лига Европа срещу украинския Черноморец в Одеса. Промени няма да се правят семо в дефанзивното каре, което не се очаква да има много работа срещу гостуващия тим. От друга страна травмите на Мантула и Терзиев оставят Стоев без много варианти за смени. Под рамката на вратата ще застане резервата Иван Чворович. В ролята на дефанзивни халфове ще се изявяват капитанът Светослав Дяков и Фабио Ешпиньо. Като плеймейкър ще действа колувбиецът Ернандес, който ще замени Марселиньо. По фланговете отбраната на Любимец ще тормозят Даниел Абало и Димо Бакалов, а на върха на атаката ще застане бразилецът Мишел Платини, който ще замени наказания Кишада, който си изпроси червен картон в края на сблъсъка с Литекс.

Гостите са с осакатен състав, тъй като продължават да не могат да запълнят групата от 18 играчи, след като редица футболисти разтрогнаха. Последните, които си тръгнаха са бившите играчи на Локо (Сф) Светослав Петров и Владислав Романов, които не са получили посочените в договорите им суми.

Успех в днешния мач е много важен за Лудогорец, тъй като ще му позволи да остане на върха независимо от резултата в мача на Литекс срещу Нефтохимик в Бургас. Разградчани и ловчанлии делят върха с по 28 т. Толкова има и Локо (Пд), но е с мач повече.

Вероятни състави:

Лудогорец: Чворович, Кайшара, Барт, Моци, Й. Минев, Дяков, Ешпиньо, Абало, Ернандес, Бакалов, Платини.

Треньор: Стойчо Стоев

Любимец: Рашков, Панов, Дяков, Величков, Мунин, Тевия, Шоколаров, Петров, Огнянов, Орлинов, Будинов.

Треньор: Красимир Мечев

Главен съдия: Стефан Павлов

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

МИНУТА ПО МИНУТА