Вижте признанията на Моника Валериева, които изплашиха Божинов!

16
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Цяла седмица „кървавото писмо” на Валери Божинов към Венета Райкова е сред най-обсъжданите теми. Дни преди  интервюто на Моника Валериева в „Горещо” да види „бял свят“, футболистът забрани да бъде споменавано името му във въпросното предаване. Въпреки това признанията на моделката бяха излъчени, видя LifeStyleBG.com.

Пред камерите на „Горещо” Моника Валериева категорично отрече да е имала връзка с бившия на Николета Лозанова. „Не съм спала с Валери, не съм ги разделяла с Николета”, обяви дупничанката и за пореден път призна, че Божинов е бил инициатор на запознанството им. Закачката с футболиста във Facebook Моника определи като „приятелска” и допълни, че дни след като гръмна скандала, че е новата на Валери Божинов, изтрила футболиста от приятелите си в социалната мрежа.

„От това ли интервю се изплаши Валери Божинов?”, се питат интернет потребители, които признават, че предвид рекламата, която голаджията направи на „Горещо”, са очаквали доста по-пикантни признания от страна на Моника Валериева.

Освен отношенията си с Валери Божинов, Моника Валериева коментира и познанството си с братя Галеви, както и клюката, че е била момиче на повикване. „Познавам братя Галеви, но не съм била с тях за пари”, заяви дружката на Андреа и призна, че е имала 4-годишна връзка с приближен до дупнишките бизнесмени. „За мен мъж не може да каже, че е плащал”, обяви Моника, опровергавайки твърденията, че тарифата й е 60 лева на час.