Вдъхновение на деня: Миди пола видяна 3822 коментари 8

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Полите с миди дължина са страшно актуални през есента.

Всяка жена трябва да има в гардероба си по 2 поли и рокли, подходящи за сезона, съветват дизайнери. И препоръчват поне веднъж седмично да се сещаме за тях и да ги обличаме.

Е, днес се сетихме за може би най-женствената и очертаваща съблазнително силуета дреха – полата с миди дължина.

Не случайно тя е сред най-актуалните модни тенденции за есента тази година.

Това симпатично намигване към 50-те и 60-те години на миналия век се оказва да бъде изключително популярно и през този сезон.

Сигурно си мислите, че тази дреха е само за по-улегналите представителки на женския пол, но не си слагайте ограничения! Полата с миди дължина се превръща в прекрасна дреха и за по-младите, традиционно по-палави в стила си на обличане момичета. Съчетавайки полата с екстравагантни аксесоари и внимание към детайла, всяко момиче би се превърнало млада в съвременна модна икона.

Дължината на тази пола е около коляното. Съчетава се с блузи със силен акцент – набори, волани, интересна яка или огромна брошка. Подчертайте талията с широк колан и допълнете с обувки на високи токчета.

Прави или разкроени, в съчетание с красив и мек пуловер, този стил се очаква да бъде най-следван, като подобни тенденции се забелязваха на ревютата в Ню Йорк и Париж.

А ето ТУК вижте как модни блогърки, редакторки и стилни икони носят тази пола!

Четете още: Каре и райе, моля!