Играй и се забавлявай! Създай свой герой във вселената на Хобит и спечели луксозно издание на книгата

1
Добави коментар
pgp

Същността на играта се състои в попълване на регистрационната форма и изреждане на осем характеристики на измислен герой  в приложението, в което се провежда играта, в страницата на Avtora.com в социалната мрежа Facebook. Организаторът си запазва правото да изтрие регистрация на участиник, ако той не отговаря на изискванията или съдържа нецензурно съдържание. Целта на всеки участник е да събере 8 или повече броя гласове. Всеки потребител може да гласува само за 1 регистрация през целия период на играта.

Организаторът осигурява наградния фонд за играта, които се състои от: 5 броя  луксозно издание на книгата „Хобит. Билбо Бегинс или дотам и обратно” с илюстрации от Алън Лий

Наградният фонд се разпределя на принципа на томбола между всички участници, изпълнили условията на играта.

Изтеглят се петима участници, които печелят по 1 брой луксозно издание на книгата „Хобит. Билбо Бегинс или дотам и обратно” с илюстрации от Алън Лий

След избирането на печелившите Участници по предходния член  се избират 3 (трима) резервни Участници,  в случай че печелившите Участници не могат да бъдат открити и/или да получат съответната награда.

Ако в срок от 5 (пет) работни дни след обявяването на имената на печелившите Участници на уеб страниците на играта, те не се явят на указаното им място и  в срок или не спазят правилата и реда за получаването на наградата, те губят правото си да получат наградата си.

Получаването на наградата става в офиса на Организатора: гр. София, ул. Цар Самуил No 50, ет.2, всеки работен ден между 10:00 и 17:00 часа в срок от 5 /пет/ работни дни след уведомяването му от страна на Организатора.

Краен срок за участие: 07 Ноември 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.