Мариан Кюрпанов ще се снима в клип на Анелия

12
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

В ефира на Нова ТВ ще се разиграят шестите поред елиминации във VIP Brother 2013. Номинираните съквартиранти тази седмица са Мариан Кюрпанов, певицата Йоана, Ирина Флорин и Мишо Шамара. Всеки от тях ще получи индивидуална задача, с която да спечели подкрепата на своите фенове и да направи още една крачка към пътя до победата.

Тази вечер зрителите ще видят Мариан Кюрпанов в амплоа на актьор, но този път в истински видеоклип. Моделът ще заеме главно място в заснемането на новата песен на поп фолк певицата Анелия.

На певицата Йоана ще се наложи да бъде по-искрена от всякога. Този път Big Brother ще реши да подложи Йоко на детектор на лъжата, без да й дава право да спестява отговори в Изповедалнята.

Ирина Флорин, която е известна освен с кариерата си на музикален изпълнител, също така и с дизайнерските си успехи, ще успее да покаже талант в Къщата на VIP Brother 2013. Индивидуалното предизвикателство на певицата ще бъде свързано с подготвянето на Модна линия VIP Brother 2013. Тя ще трябва да направи ревю единствено с дрехите на съквартирантите, съчетавайки ги по най-оригинален начин. Какво творческо вдъхновение ще получи Ирина и дали ще впечатли достатъчно Big Brother?

Каква задача ще получи Мишо Шамара и как ще бъде изненадан от Big Brother?

Кой ще бъде следващият напуснал Къщата на VIP Brother 2013 и как ще се справят съквартирантите със своите нови предизвикателства, ще разберем тази вечер точно в 20:00 часа само по Нова ТВ.