Жените на Harley-Davidson

3
Добави коментар
yApple

Като на човек му писне от всичко – работа, ежедневие, проблеми…какъв по-добър вариант от това да забравиш, като се качиш на прелестния си мотор и се отдадеш на едно пътуване без край…

Е, да, но колко са хората, които могат да си го позволят?!? Аз не познавам повече от двама…Това обаче не пречи моторите да са ни страст и да си мечтаем някой ден да притежаваме едно от скъпоценните творения на Harley-Davison, например. Като ще си мечтаем…защо върху тази прелест не поставим още една, за да получим перфектната комбинация? Да, имам предвид именно една гореща мадама, облечена в секси кожени дрехи.

Оливия МунГорда

Някой сеща ли се за нещо по-горещо от Мариса Милър? Тя не просто е един от най-сексапилните модели на мотори, тя е истинска фурия, когато излезе на пътя да кара, защото самата Мариса притежава собствен Harley.

Мишел Родригес

Когато говорим за бензин, возила и кожа…няма как да не споменем бързата и яростна Мишел Родригес. Не само на екрана, а и в личния си живот, Мишел обожава както високите скорости, така качествените коли и мотори.

Етикети: горещо интересно красота мотори