Boho – стилът на свободата

16
Добави коментар
si111
si111

Boho – стилът, който дава отлична възможност за най-дръзките експерименти.

Boho, обаче предполага наличието на безупречен вкус и чувство за мярка, защото това е опасна пързалка към кича и визията на клоун или клошар.

Днес този стил съчетава елементи от различни култури. Движението на хипитата, с циганската свобода, с различни етнически мотиви, той е олицетворение на разточителността и пищността на есенната реколтата. В него преобладават многопластовите дрехи – дълги поли, блузи, рокли, къдри, големи шалове с пъстри флорални мотиви и щампи. Стилът позволява комбинация от мъжки и женски елементи , интелигентен флирт на еротиката със строгия женския образ.

Между другото, Boho съвсем не означава евтино. Нещата са изработени от естествени и еко материали, които причиняват минимални вреди за околната среда. Драпираните рокли в меки пастелни цветове и земни щрихи, са от памук, сатен, кепър, лен, коприна и ликра.

Очарованието му се крие в свободата да избираш, да създаваш собствен неповторим поглед и с лично чувство за стил да комбинираш привидно нелепи елементи.

Във всеки случай, ако бохемски стил стане ваш верен спътник, това ще разкрие пред околните полета на една свободна душа,  която не се страхува да се открои от масата, да върви срещу течението, да учудва, и да изненадва непрекъснато.

Добавете към своята бохем визия много аксесоари . Гривни , пръстени, колиета, шалове и брошки. Особено популярни са кожените ленти и гривни. При избора на обеци и пръстени търсете изделия, които изглеждат износени стари или винтидж стил.

За да завърши имиджа на бохемски стил, го допълнят с чифт удобни,  прости кафяви сандали или ботуши.

 

 

 

Ето и нещо нагледно за този стар – нов и смел стил:

 

Boho – стилът на свободата 5.00/5 (100.00%) 6 votes