Ресторанти за сватба: Галант

1
Добави коментар
tedolina
tedolina

Продължаваме най-популярната ни рубрика и след прегледът на Парк хотел Берлин, ресторант България,ресторант Панорама от парк хотел Москва, ресторант Царско село и ресторант Метрополитън, е ред на ресторантът на хотел Галант, който се намира малко преди Панчарево. Изборът на локацията беше малка изненада от нашите клиенти, които дълго се лутаха в търсене на подходящ ресторант за тяхното тържество

♥  Местоположение: Инанна рейтинг 6/10 – Определено неудобен от логистична гледна точка. Трябва да предвидите поне час за придвижване на гостите от повечето популярни столични църкви и ритуални домове. Но от друга страна през уикенда няма много други гости, няма  и съседи, които да се оплакват от шумни сватбари.

♥ Интериор: Инанна рейтинг 7/10 – Подходящ за не повече от 60 човека, ресторантът е относително просторен, малко тесен и дълъг, но с висок таван. Има и чудесна градина за изнесен ритуал, която се нуждае от малко освежаване. Голям минус е недобрата вентилация, която се компенсира от вратите към двете тераси, които правят едно приятно течение и охлаждат разгорещените гости с напредването на вечерта, покачването на нивото на алкохол в кръвта и понижаването на градусите навън.

♥ Обслужване: Инанна рейтинг 9/10 – Управителят Димитър Димитров е много отзивчив и ще ви помогне в изпълняването на желанията ви. Имах известни притеснения как двама сервитьори ще се справят с welcome drink-a в градината, зареждането на салона и обслужването на гостите. За моя и младоженческа радост всичко беше чудесно и почти без забележки. Фотограф Ники Митев би бил много доволен от обслужването на  „служебната маса“.

♥ Качество на храната: Инанна рейтинг 9/10 – Готвачите определено се бяха постарали. Големи и вкусни порции. Много по-претенциозни ресторанти биха завидели за крайният продукт, на който се радвахме в ресторант Галант.

♥ Съотношение количество / качество / цена: Инанна рейтинг 9/10 – Въпреки първоначалният ми скептицизъм, ресторант Галант даде на гостите си почти 5-звездно изживяване. Като прибавим към това приемливите цени на кувертите, доброто обслужване и топлото отношение, ресторантът си заслужава високия Инанна рейтинг.

Общ Инанна рейтинг- 40/50

Бихме ли го избрали за нашата сватба?

Тя – Да (ако можехме да си позволим да поканим толкова малко гости)
Той – Да