Певицата Йоана Захариева напусна къщата на VIP Brother

12
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Певицата Йоана Захариева събра най-малко гласове от зрителите и трябваше да напусне Къщата на VIP Brother след шестите елиминации в шоуто. Едва 6,5% от гласувалите подкрепиха оставането й, информира novanews.bg.

Харесай страницата ни във Facebook

Йоана, заедно с останалите номинирани Мариан Кюрпанов, Ирина Флорин и Мишо Шамара трябваше да се  изправят пред различни предизвикателства, с които да заслужат своето място в шоуто.

Като лично изпитание Йоана трябваше да се изправи срещу детектор на лъжата. Тя даде искрени отговори и разкри душата си пред погледите не само на зрителите, но и на самите ВИП Съквартиранти. Единственият въпрос, който я препъна и показа, че е излъгала, бе дали е останала наранена от поведението на Пламен.

Задачата на Мариян пък бе да участва в новия видео клип на поп фолк певицата Анелия. В сюжета на видеото певицата е раздвоена между двама мъже – положителния и отрицателния персонаж. Мариан изигра положителния герой и успешно партнира на фолк-дивата в любовните сцени.

Изпитанието на Мишо беше свързано с написването на текст за рап песен. Известният български рапър трябваше да опише Съквартирантите като герои на приказен сюжет. Освен че Шамара имаше възможност да се развихри в своята стихия – музиката, той получи невероятна изненада от VIP Brother. Децата, които толкова много му липсваха, се появиха със специални послания към баща си, а синът на Мишо дори стопли сърцето му със свое рап изпълнение.

Ирина се изправи пред приятното предизвикателство да организира модно ревю в Къщата. В него взеха участие Ваня, Лияна, Тервел и Стойко, който засияха в дрехите, подбрани от Ирина.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It