Спечели 4 нови зимни гуми по избор от Graifer.bg

1
Добави коментар
pgp

Сподели твоя опит с автомобилните гуми. Регистрирай се на Graifer.bg и оцени всички гуми, за които имаш някакви впечатления – гумите, с които си карал твоя автомобил; гумите, за които ти е разказал приятел или роднина; гумите, с които си пътувал в най-големия сняг; гумите, с които пътува до морето или новите гуми, които планираш да си купиш този сезон.

Разкажи ни всичко, което според теб е важно за другите. Едно от всички публикувани мнения ще донесе на автора си награда – комплект 4 зимни гуми по избор от каталога на Graifer.bg на стойност до 600 лв. Всяко публикувано мнение участва за спечелване на наградата. 

За да участваш, регистрирай се на Graifer.bg и влез с профила си, за да публикуваш мнения. Всички мнения, публикувани без вход в системата, не участват в конкурса. За валидни се считат всички мнения, публикувани от 00:00 ч на 1 октомври 2013 г до 23:59 ч на 30 ноември 2013 г. Не се зачитат дублиращи се мнения или такива, които нямат връзка с темата. Победителят ще бъде обявен на 2 декември 2013 г. на страницата ни във Фейсбук, както и на Graifer.bg

Краен срок за участие: 30 Ноември 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.