ES COLLECTION ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
belioqueerbg
belioqueerbg

„Спомням си последното парти, на което присъствах в Брюксел. Клубът беше препълнен. Под блясъка на прожекторите се виждаха само силуетите на голи мъжки тела. В разгара на купона, когато вече бях загубил спътниците си в навалицата, се оказах в компанията на група момчета от Париж. От този момент нататък пред очите ми незнайно как се появи светещия надпис ADDICTED. Може би защото вече бях доста пиян, но това бельо изгледаше просто нереално. Комбинация от широк ластик и ниска талия, която подчертава хълбоците и корема, кройка, оформяща перфектното дупе и най-важното – Негово Величество Пакетът.  Изглеждаше така добре издут и съвършен, че ми се подкосиха краката.“

Описанието е от известен австрийски блог за мъжка мода от преди няколко години. Днес ES Collection е една от най-търсените марки мъжко бельо на стария континент. Базирана в Барселона, марката шие продуктите си в Португалия. Младежката линия на ES е комерсиализирана с името ADDICTED (пристрастен) и предлага пълната гама от бельо – слипове, боксерки, джоксове, прашки, бански костюми и спортни облекла.

Преди две години от ES патентоваха популярната вече система“Pack Up”. Това е система за повдигане на най-ценните ни части, представляваща специална подплънка, която може да се премахва и наглася според индивидуалните предпочитания. “Pack Up” изпълва пространството около вашия малък приятел, за да привлечете погледите на околните.

ADDICTED предлага богато разнообразие от цветове и предложения дори за по-претенциозните. Уникален и изчистен дизайн, ниски талии,  високо качество. Колекция създадена специално за млади спортуващи момчета, но стои еднакво добре и на по-възрастните мъже. Всеки един от моделите е изработен с акцент върху най-малките детайли, със строг подбор на материалите, проектиране, производство и инспекция на качеството, за да предостави най-доброто за своите клиенти.

ES се е превърнала в синоним за абсолютното качество в света на мъжкото бельо. От тази година марката е представена и у нас, чрез нашите приятели от онлайн магазина www.queerwear.net, които са официални представители и вносители на ES Collection и ADDICTED за България. От сайта обявиха наскоро намерението си да увеличат гамата от продавани продукти на испанската марка, като това ще стане още тази година с традиционното предколедно зареждане на онлайн магазина.