Завръщането на първия отмъстител

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Режисьори: Антъни и Джо Русо

Сценаристи:  Маркъс и Стивън Макфийли

Участват:  Крис Еванс, Скарлет Йохансон, Самюел Джаксън, Антъни Маки, Себастиан Стан, Емили Ван Камп и др.

Екшън

За филма:
Повече от година след премиерата на зрелищното екшън приключение „Отмъстителите“ кинофеновете имат шанса да видят първи кадри от новата епична история в света на популярните супергерои – „Завръщането на първия отмъстител“. Главното действащо лице във филма е Капитан Америка (Крис Еванс), познат на зрителите още като Стив Роджърс.  

 

 

След събитията от първата част на комикс поредицата всеки от Отмъстителите се връща към предишния си живот. Единствено Стив Роджър, събуден за мисията от 70-годишна ледена консервация, няма минало, което да продължи. „Завръщането на първия отмъстител“ заварва супергероя във Вашингтон, където се опитва да се приспособи към съвременния свят.

Но когато негов колега от ЩИТ бива нападнат, Стив се забърква в плетеница от интриги, която  излага на риск целия свят. Капитан Америка се съюзява с Черната вдовица и се опитва да изобличи разрастващия се заговор, като в същото време постоянно трябва да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата. Когато се разкрива целият мащаб на пъкления заговор, Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник – Сокола. Ала много скоро тримата се озовават срещу неочакван и страховит враг – Зимния войник.

„Завръщането на първия отмъстител“ идва на голям екран у нас в деня на щатската си премиера – 4 април 2014 година.  
 

Етикети: филм