Модерните палта на зима 2013/2014

1
Добави коментар
kufeiko
kufeiko

Въпреки че навън е още топло, а слънцето ни позволява дори къс ръкав следобед, е време да направим преглед на тенденциите при палтата, защото зимата е точно зад ъгъла. Ако имате нужда от ново попълнение в гардероба си за студения сезон или просто искате още една връхна дреха в колекцията си, ние ще ви ориентираме кои са най-модерните силуети тази зима.

Палтата с вталена кройка и двуредно закопчаване не излизат от мода и този сезон. Получавате бонус за фешън усет, ако изберете модел с милитъри елементи като пагони или нашивки. Силуетът е строг, но елегантен и напомня за униформа. Може да се комбинира както с панталон, така и с ежедневна или по-елегантна рокля.

Следващият тренд е диаметрално противоположен – oversize палта, обгръщат тялото като огромни пашкули. Безспорно топли и комфортни, този тип палта не са за всяка фигура. Изключително модерен за този сезон е розовият цвят особено при този модел.

Палтото с колан, който подчертава талията, също е модерна опция за идващата зима. Функционален модел, който може да се носи с дънки, панталон или пола-молив и се предлага в разнообразни цветове и материи.