Кулезич размаза Нора Стоичкова

3
Добави коментар
mignews
mignews

Тази сутрин две журналистки влязоха в яростен спор относно окупацията на университетите. В него Люба Кулезич буквално смачка опонентката си Нора Стоичкова и излезе абсолютна и пълна победителка.

Гнусно е да ползват младите хора, позволи си да каже Стоичкова, а Кулезич побесня: „Думата гнус се използва за хлебарки, за мишки… и за комунисти”. За вас е страшно, че срещу вас скачат младите хора, продължи Кулезич – но по-страшното е, че държавата се е сраснала с мафията.

Кулезич предупреди, че е дочула, че срещу студентите могат да бъдат изпратени барети. „Ректорът Илчев каза , че преподавателите подкрепят исканията, не подкрепят само методите – но и самият той поиска оставка на правителството“, каза още Люба Кулезич.

Тя цитира и думи на Румен Овчаров, който определил политиката на правителството като водеща страната към фалит.

Нора Стоичкова настояваше, че окупаторите тормозят жителите на столицата, които не могат да се придвижват нормално от месеци.  „Те нямат нито едно разрешение от общината за тези протести“, подчерта Стоичкова, която е бивш журналист от тв „Скат“ и радио К2 и в момента е пиарка на Богомил Манчев от една страна и срещу месечна издръжка подкрепя в медиите тезите на кръжеца около Николай Бареков.

Кулезич обаче се оказа чудесно подготвена по темата. Тя се изсмя на опонентката си за незнанието – и веднага заяви, че при окупация не се иска разрешение от общината – и в този смисъл действията на студентите са напълно легитимни и законни.  В крайна сметка словесният спор беше тотално спечелен от Люба Кулезич, а опонентката й буквално не знаеше къде се намира.