Слави Трифонов изгони Сашка Васева?

2
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Какво става със Сашка Васева и защо Слави Трифонов прекрати рубриката й „Часът на Бясната”? Тези въпроси си задават зрителите на bTV вече трета седмица. За последно Дупнишката Мадона се изяви в национален ефир на 10 октомври и от тогава няма официална информация защо рубриката й е спряна.

„Часът на Бясната” не фигурира и в анонсите на предстоящите предавания до края на седмицата, видя LifeStyleBG.com. Всичко това породи куп коментари сред феновете на „Шоуто на Слави”, а мнозина изразиха съмнение, че Сашка Васева ще бъде върната в ефир. „Сигурно Слави Трифонов е изгонил и нея”, предполагат интернет потребители, които не крият възмущението си от отношението на Дългия към певицата.

Откакто стартира „Часът на Бясната”, Сашка Васева не е „бесняла” нито веднъж. Певицата имаше само шест участия и всички бяха грубо прекъсвани от Слави Трифонов. Водещият нито веднъж не остави „учителката си”  да води рубриката си до край, оправдавайки се с прекалено краткото време. Отново заради времето, „Часът на Бясната” бе не само с „плаващ” час, но и с „плаващ” ден –  излъчваше се ту в сряда, ту в четвъртък…Или с други думи – когато екипът намереше 10 свободни минутки.

Дали рубриката на Сашка Васева ще бъде върната или Слави Трифонов окончателно прати „Часът на Бясната” в историята на предаването, можем само да гадаем.