Най-красивата хърватка Нина Морич: Баща ми ме изнасили безброй пъти

1
Добави коментар
mignews
mignews

„Когато бях малка, многократно бях изнасилвана от баща ми“, твърди най-известната хърватска манекенка Нина Морич.

Мъжемелачката с перфектните форми 92-60-92 призна дълго скриваната тайна в интервю за италианската телевизия Canale 5. Родената в Загреб през 1976 г. в работническо семейство бъдеща световна знаменитост в шокираща изповед разкри факти от живота си, за които не знаели и най-близките й хора.

„Най-страшното е, че за всичко обвинявах себе си. Мислех, че аз съм виновна за гаврата, която прави баща ми с мен. Често, за да избягам от вкъщи, се самонаранявах, поради което трябваше да бъде приета в болница, където имах сигурно убежище от похотливия ми баща“, разказва дипломираната юристка, която през 1996 г. печели конкурса „Мис Хърватска“. Блондинката с внушителния ръст от 180 см е напуснала завинаги родния си дом четири години преди това и се заселва в Милано, където започва като модел в модна агенция.

„Всичко, казано от Нина, е чудовищна и грозна лъжа, която ме нарани жестоко. Ще се посъветвам с адвокати и ще заведа дело за набеждаване. Историята ми докара големи главоболия“, твърди родителят на Морич, който заплаши печатните издания в Загреб, че ще ги съди до дупка, ако публикуват името му.

„Дълго време не можах да преодоля психическата травма от секстормоза и едва през последните пет години започнах да се отърсвам от шока, който изживях като дете – категорична е елитната манекенка. – Сега, когато вече съм на 37 г., мога да говоря за причинената ми травма, като по този начин искам да помогна да други момичета със същия проблем. В продължение на 20 г. не съм виждала баща ми и не поддържам никакви контакти с него“, допълва Морич. Трудното детство се отразява на интимните отношения на Нина с мъжете, поради което тя не може да завърже по-стабилна връзка с представител на силния пол.

През 2001 г. сърцето на красивата балканка, която играе главна роля в култовия видеоклип Livin La Vida Loca на Рики Мартин, е спечелено от папарака Фабрицио Корона. Идилията между адвокатката с котешка походка на модния подиум и италианския мачо продължава до 2007 г., когато Нина разкарва Фабрицио за изневяра. Малко по-късно Корона се озовава и в затвора заради изнудване с папарашки снимки на богати и известни жители на Ботуша.

„Вярно е, че бащата на Нина бе груб с нея, но едва ли някога й е посегнал сексуално – твърди роднина на семейство Морич. – Той има южняшки темперамент и си позволяваше да понатупва близките си, което тя като дете може да го е приела като изнасилване“, допълва източникът.

Родителят на една от най-красивите жени на планетата опитал да установи контакт с нея преди две години, но срещата се провалила. „Нина бе на почивка в Хърватска и баща й поиска да види внучето си. Тя и майка й, която от години е разведена от г-н Морич, са отказали категорично и даже наели охрана, която да предотврати какъвто и да било разговор между дядо и внуче“, спомня си човек от близкото обкръжение на моделката.