Антицелулитни Процедури Йонитерми в София

2
Добави коментар
plana
plana

АНТИЦЕЛУЛИТНИТЕ И ОТСЛАБВАЩИ ПРОЦЕДУРИ ЙОНИТЕРМИ СА ВЕЧЕ В СОФИЯ

Няма по-ефективни антицелулитни процедури от Йонитерми. Oт една страна това са процедури за отслабване в проблемните области, а от друга страна се използват за лечение на целулит и редица здравословни проблеми.

Йонитерми е антицелулитна процедура, която се прилага както на жени така и на мъже. Уникалното в Йонитерми е широкия спектър на въздействие върху организма:

– Премахва целулита, детоксикира и стяга бедрата, ханша, дупето, корема, талията, гърдите и горната част на ръцете.

– Моментално отслабване в проблемните зони и оформяне на фигурата

– Мъжете с радост стопяват упоритите паласки и биреното коремче.

– Ефикасни процедури за хора с проблеми като задържане на вода, лошо кръвообращение и бавен метабилизъм.

– Стимулира мускулите и подобрява мобилността при спортисти.

Йонитерми е изобретена през 1979 г. от френски биохимик Olivier Fouche. Първоначално разработена за лечение на артрит много допълнителни предимства стават бързо очевидни. Тези ползи включват детоксикация на тялото, премахване на целулита, отслабване и тонизиране, като същевременно ускорява метаболизма.

Терапията преминава през 7 години клинични изследвания и опити. При 96% от изследваните хора резултатите показват загуба от 2 – 15 см в третираните зони на тялото. Тези резултати се дължат на изключително концентрираните антицелулитни продукти, които съдържат ефективни съставки като гуарана, АТФ, РНК, аминокиселини, етерични масла и микро-водорасли.

През 1983 г. тази невероятна коригираща тялото терапия стартира във Великобритания и оттогава се превърна в любимa антицелулитнa процедурa на десетки милиони доволни клиенти от всички краища на света, включително и знаменитости като Виктория Бекъм, Парис Хилтън и Хайди Клум.