Иронизират Майли – имитират я за Хелоуин » Папарак

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Някои знаменитости са загрижени са скандалния имидж, който демонстрира Майли Сайръс, а други решиха иронично да се „подиграят“ с нея. Нещата стигнаха дотам, че Хелоуин стана повод за имитация на нейната визия от Музикалните видеонагради на MTV.

Събитието беше през лятото, но въпреки това никой не е забравил как се появи на сцената Сайръс. Бодито с апликация на изплезено мече и латексовият й аутфит в телесен цвят се превърнаха в тотален хит преди Хелоуин и доста онлайн магазини за маскарадни костюми, пуснаха подобия на сценичните й тоалети.

Хю Хефнър и половинката му Кристал Харис не само имитират тоалета на Майли и Робин, но направо разиграха „етюд“, пресъздавайки музикалния пърформанс от MTV Video Music Awards. Собственикът на Playboy облече раиран костюм,  а Кристал влезе в ролята на Сайръс, залагайки на тясна и къса рокля в телесен цвят.

За парти по случай Хелоуин, богатата наследница Парис Хилтън реши да се превъплъти в младата звезда, обличайки сиво боди като нейното. Изплезеният език, който виждате на снимката, също не е случаен…

Комедиантката Джоан Ривърс направо хиперболизира визията на Майли…

Всъщност не само известните личности имитират младата певица. Хиляди хора по цял свят направо се изгавриха със Сайръс. Някои дори „маскираха“ кучетата си като нея или пресъздадоха скандални асоциации за клипа й към песента „Wrecking Ball“!