В. Тодоров: В отбора на добрите в Шумен са хора, известни с нещата, които са постигнали

29
Добави коментар
volty
volty

Синята коалиция ще направи много различна кампания от тези, които са правени до момента. Това заяви водачът на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат за Шуменски регион от Синята коалиция Васил Тодоров. По думите му, сините в Шумен ще се борят за едно депутатско място в бъдещия парламент.  

Тодоров добави, че Синята коалиция стартира от днес инициатива със всички шуменци и с всички хора, които милеят за Шумен . „Ние очакваме техните мнения и отговори на въпроса : „Да оставим ли Шумен на Доган и мафията? С тази инициатива се стремим да стигнем до всяко едно семейство“, каза още Васил Тодоров и добави, че всички, които искат да участват в нея, могат да изпращат своите мнения и отговори на адрес: ул. „Цар Иван Александър“ 81, ет. 4  или на e-mail: office@sinite_shumen.com

Крайният срок за подаване на мненията е 3 юли, уточниха сините. „Комисия в състав доц. Юрий Проданов, доц. Веселин Панайотов и доц. Яни Милчаков ще оцени най-оригиналните получени мнения и отговори, които ще бъдат и наградени“, допълни Васил Тодоров.  

Днес Синята коалиция в Шумен представи листата си. В нея са още Сезгин Мюмюн, Свилен Вълканов, Димитър Милчев, Антонин Горчев, Валери Вътев, Борислав Балчев и Невин Риза.  

„В отбора на добрите в Шумен са хора, известни с нещата, които са постигнали не само за Шумен, а и на национално ниво“, допълни Васил Тодоров.