Последните храни на известните личности

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Не е от най-приятните теми, но решихме да ти представим последните храни на звездите, които вече на са сред живите. Не казваме, че въпросните “манджи” са виновни са фаталния край, просто един по-различен поглед на нещата.

Първият в нашият списък е Джеймс Дийн. Американският актьор си отиде едва на 24 години след катастрофа с чисто новото му Порше 550 “Спайдър”.  За последно той е вкусил ябълков пай.

Следващият в списъка ни е Григорий Распутин- руският мистик.  Разспутин прави предсказания, които се сбъдват поразително точно. Още в началото на 1916 г. той се обръща с писмо към императора, което започва с думите: “Аз чувствам, че ще си отида от живота до 1 януари. Царю на руската земя, ако чуеш камбанен звън, който ще ти съобщи, че Григорий е убит, знай, че един от твоите е подготвил моята смърт и никой от вас, никое от твоите деца няма да живее повече от две години. Царю руски, ти ще бъдеш убит от руския народ, а самият народ ще бъде проклет и ще стане оръдие на дявола.”
Последната му гозба е торта, черен хляб, руски ордьоври и вино!

След Распутин идва ред на Бритъни Мърфи. Признаваме, че бяхме неприятно изненадани от присъствието й в тази листа. Някъде през годините сме пропуснали нейната изненадваща гибел. Бившата аткриса и певица почина в края на 2009 г.  вследствие на внезапно спиране на сърдечната дейност заради плесен. Нейното последно ядене е  тайландска храна, “Gatorade”, вода и чай с лимон.

Адолф Хитлер. За неговата смърт няма да обясняваме. Ще споменем само, че в коремът му е имало спагети и лек сос, когато се е самоубил.

Джордж Армстронг Къстър е американски военен, подполковник, а по време на Гражданската война – почетен генерал. Дж. А. Къстър е известен с действията си срещу американските индианци по време на войните за завоюване на Американския Запад. Признаваме си, че не го познаваме и за това питахме Чичо Гугъл за него. Неговото ястие пък е било пържоли Бъфало, фасул и меласа и царевица. Бон Апети!

Садам Хюсейн е бил гощаван с арено пиле и ориз с чаша гореща вода и мед.

Джон Белуши- по-големият брат на Джеймс Белуши е комик от албански произход. Умира на 5 март 1982 от свръхдоза на кокаино-хероинова смес. Преди да се спомине е хапнал единствено една леща. Наистина тъжно.

Борецът за човешката свобода и духовен водач Махатма Ганди отдавна не е между живите. Той е бил известен вегетарианец и ако ни питаш от къде го знаем ще ти кажем гордо- чели сме автобиографията му. Както и да е, не обичаме да се изтъкваме. Той е убит на 30-и януари 1948 г. от Натурам Годсе.  Първите два куршума преминават през, а третия остава в белите дробове, в областта на сърцето.  Той яде за последно варени зеленчуци, цвекло, козе мляко и джинджифил, кисели лимони, цедено масло и сок от алое.