Цялата истина за пребиването на Валери Божинов

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Валери Ненчев – Главата, а не Валери Божинов е бил пребитият в зверския побой в Пловдив миналия уикенд.

Екшънът, който се разиграл в събота призори на паркинга пред „Билионер“, станал заради паркомясто. Оказва се и друго – Валери Ненчев не е зверски пребит, както се разпространи информация в медиите.

Бизнесменът спира с личния си автомобил пред клуб „Билионер“ в Пловдив към 3 ч. след полунощ. Минути по-късно собственикът на култовото заведение Радо вдига панаири и с остър тон заявява на Валери и охраната му да се разкарат оттам.

„Шефът на клуба се развика. Ей, мишки, изчезвайте бе“, разказва източник, цитиран от bnews.bg.

Докато охранителите на Главата преместят колата, гардовете на Радо изскачат от заведението и нападат здравеняците, вардещи бизнесмена от София, който отивал да се забавлява в нощния клуб.

„Този Радо се направи на мъж и скочи да бие Валери, като зад него бяха 15 охранители. На едно от момчетата, които го охраняват, му извадиха нож. Той пък тръгна да вади пистолет. На другото момче, което пази Главата, му разцепиха главата. Свалиха го на земята и му разбиха лицето, затвориха му очите“, продължава разказа си прекият участник в екшъна.

„Летяха ножове, пищови. Охранителите на Валери бяха 3-ма, а на Радо бяха 15 с ножове и палки.

На едно от момчетата му разцепиха главата. Много зверски бой“, разказа ни очевидецът.

По-късно шефът на „Билионер“ счупва стъклата на личния джип на Валери, с когото са добри познати. „Не са врагове, както се пише. Вражда няма“, каза още нашият информатор.

„Валери не е бил пребит и хвърлен в храстите. Това са глупости.

Докато се млатеха охранителите, Валери седеше в колата с жена си. Отнесе няколко удара, но не е бил жестоко пребит“, добави свидетелят.