Лекари: Побой е причината за смъртта на Ники :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Експертизата за смъртта на Николай Димитров вече е приобщена към доказателствения материал по делото, съобщи за tribali.info окръжният прокурор на Враца – Светлозар Лозанов.
Вчера сутринта екип от Враца е взел заключението на лекарите от „Пирогов“ относно причините за фаталния край на 16-годишния младеж. В експертизата е посочено, че между побоя и смъртта на Ники има причинно следствена връзка, заяви Лозанов. В момента важният документ е в районната прокуратура и се гледа от прокурора по делото. Прехвърлянето му в окръжната прокуратура ще стане най-късно до два дни.
Очаква се, че след подробно запознаване с резултатите от аутопсията, ще бъде променено обвинението на Иван Каменов – Цофъра, Калин Димитров Скинаря и Ивайло Иванов – Акулата, които пребиха момчето.
До момента обвинението срещу тях е за нанасяне на тежка телесна повреда по хулигански подбуди. В показанията си пред местните магистрати тримата посочили, че Ники сам е паднал по стълбите на нощното заведение и е ударил главата си в ръб. Лекарите от „Пирогов“ обаче опровергават думите им.
 

31-10-2013 г. 11:43 ч. | прочетено: 3334, коментари: 6 |