Най-бруталната сватбена торта

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Любовта е сляпа, а понякога ни се струва, че дори е куца и саката. Но това е наше мнение, не ангажираме никого с него. Има обаче случаи, в които двойките, решили да стъпят в брачен съюз, успяват да избягат от клишетата. Понякога частично, друг път изцяло – важното е винаги да се търси различното.

Искрено се радваме, когато попаднем на двойка, успяла да измисли наистина оригинални решения за сватбата си. Целият процес – от поканите (ако изобщо има такива), та чак до дрехите на младоженците, е толкова шаблонен, че дори най-малките оригинални хрумки са в състояние да променят цялата сватба. И то за добро.

Част от процеса, наречен „най-щастливото събитие в живота на един човек“, е сватбената торта. Сещате се – бяла, няколкоетажна, с розички и панделки от захар, на върха с фигурки на младоженци, олицетворяващи настоящата двойка, а на видно място се мъдри сладникав надпис.

Е, днешните ни герои са спазили голяма част от сватбените изисквания. Тяхната торта определено в по-голямата си част е бяла. Или поне подложката ѝ е бяла. Розички и цветя не откриваме, но безспорно виждаме фигурките на младоженците, както и задължителния надпис. Е, фигурките са в доста по-крупен план. Да не кажем фатално окрупнен. Окървавените глави на мъжа и жената са придружени с напълно логичния надпис „Докато смъртта ни раздели“.

Аплодираме! Покланяме се! И се запазваме правото да откраднем идеята за сватбена торта, ако изобщо някога срещнем жена, която може да ни заслужи.