6 стъпки, които да направиш, ако той ще свършва върху лицето ти

2
Добави коментар
Erotic.bg
Erotic.bg

1. Не се страхувай за кожата си
Той няма да съсипе кожата ти. Известно е, че спермата е чудесен овлажнител, така че продължавайте да се забавлявате и да експериментирате, като го караш да свършва на различни места по тялото ти. Няма нищо лошо дори да я размажеш и да се опиташ да я втриеш в кожата си. Въпреки това – пази се отболести, предавани по полов път, и се увери, че не си алергична към протеините, открити в семенната течност.

2. Преценете минутите до финала.
Трябва да започнете да се стимулирате един друг преди да стигнете до съответната позиция, в която той смята, че е готов. В противен случай рискуваш да клечиш 20 минути на пода, забила безизразен поглед в неговия приятел, опитвайки се да го задоволиш с уста и мислейки единствено за новия пловод вкус на любимия ти йогурт, който ще опиташ на закуска!

3. Гледай го в лицето!
Често, когато сте в по-конвенционалните секс пози, не можеш да видиш изражението на лицето му. Да гледаш физиономията му,докато губи контрол, е адски възбуждащо и страшно горещооо! Той просто не може да издържи и и и… очите му, устните му… просто го погледни в лицето!

4. Помоли го да те предупреди точно преди да свърши.
Защото, повярвай ни, може да облее нищо неподозиращото ти лице с течност все едно е рояк бесни прилепи!

5. Стисни очите си!
Не просто ги затвори, а ги стисни здраво, защото когато ги отвориш… става лошо. Няма да ти се наложи да питаш Гугъл „Нуждая ли се от лекар, ако имам сперма в очите си?“, нито ще ослепееш, но няма да ти стане никак приятно.

6.  Бъди подготвена за тези супер-неудобни минути след това.
Порното обикновено не показва последиците от  изпразването върху лицата на порно актрисите, което обикновено включва обилно количество кърпи, момента слепота и смях. А понякога и бърз спринт към тоалетната. И не забравяй да провериш косата си за следи от семенната течност!