Как спите?

7
Добави коментар
dj_ivo05
dj_ivo05

По време на сън ние сме по-истински от всякога. Това как спите показва какъв човек сте. Наблюдавайте внимателно в каква поза спи човекът до вас, за да откриете и това, което още не знаете за него.

Тези, които спят по гръб са спокойни и уравновесени. На тях може да се разчита за всичко. Никога не вземат прибързани решения – добре обмислят всяка своя дума и действие. Когато слагат ръцете пред гърдите си, това означава спокойствие и говори, че в този момент от живота си този човек е сигурен и стабилен.

Хората, които спят по корем са твърде самовлюбени и егоистични. Признават само и единствено себе си. От всяко нещо се опитват да извлекат полза за себе си. Тези хора знаят как да успяват в живота, но често това се случва по „втория начин“ и чрез добри приятели.

Хората, които в съня си прегръщат възглавницата са много неуверени. Съмняват се във всичко и най-вече в собствените си сили. Трудно вземат решения, обикновено след дълги колебания.Често, когато някой е самотен, той инстинктивно търси близост с… възглавницата.

Тези, които спят на една страна и в същото време са свити на кълбо са плахи и неуверени в отношенията си с околните. Не обичат да се набиват на очи и предпочитат да остават незабелязани, скрити в сянката на някой друг. Избягват конфликтите и са праволинейни. Липсва им амбиция и решителност. Не умеят добре да се справят с проблемите, пред които ги изправя живота.

Спящите на лявата страна са уравновесени и спокойни личности, търпеливи и дискретни. На тях може да се има доверие. Умеят добре да планират своите действия и да се контролират. Тези хора умеят да откриват златната среда.

Хората, които спят на дясната си страна са доста нервни и раздразнителни. Не умеят да контролират чувствата си и често действат прибързано. Склонни са да извъртат нещата, да преиначават, да си измислят. Това може да е само моментно състояние в живота им.

Хората, които докато спят единият крак или ръка висят извън леглото са големи авантюристи, обичат плътските удоволствия, но не са постоянни в чувствата си. Имат слаб и непостоянен характер. Трудно намират правилните решения на проблемите си.