Видео: Land Rover S1, здрав и издръжлив мобилен телефон

7
Добави коментар
Trish
Trish

 

Устройството, за което сега ще ви разкажем, носи наименованието Land Rover S1 и е произведено от компанията Sonim, която е добре позната със „здравите“, издръжливи при почти всякакви условия мобилни телефони, които създава. Първият техен модел, който излезе на пазара края на 2007, е Sonim XP1. Повече за него, може да прочетете тук, а на този линк, може да видите едно забавно негово видео.

 

 

Следващият модел, който бе обявен от компанията в края на миналата година, е Sonim XP3 Enduro, който се характеризира с още по-висока степен на издръжливост от предшественика си, XP1. Повече за XP3 Enduro, може да прочетете тук.

 

 

И сега, да си дойдем на думата, за най-новия модел, който обаче носи бранда Land Rover. За 355 евро, получавате мобилен телефон, с който може да говорите до 15 часа и който издържа два месеца и половина в стендбай режим. Нашите източници отбелязват, че повечето хора едва ли биха си купили този телефон, понеже много малко от тях биха си купили автомобил, който може да видят на Top Gear. И все пак със сигурност за всички ни ще е забавно, да се насладим на това видео на предстоящия модел, в което освен, че ще видим телефона в действие, ще чуем и интервю с изпълнителния директор на Sonim – Bob Plashke. Приятно гледане!