Nickelodeon проговаря изцяло на български език

31
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Каналът Nickelodeon, за който важни са само и единствено децата, ще бъде на разположение на български език от 4 ноември 2013 г., в мрежите на по-големите оператори в страната.

Харесай страницата ни във Facebook

От този ден, децата ще могат да се насладят на изпълнената с приключения 24 часовата програма на канала и да се радват на родния си, български език, на най-новите епизоди на добре познатите звезди като Спондж Боб, Кунг Фу Панда, Костенурките Нинджа, Феите Уинкс и пингвините от Мадагаскар.

Nickelodeon е дом и на тийнейджърски шоу програми, като сериалът посветен на любимата на всички подрастващи момчешка банда „Шеметен бяг“ и „В“ като Виктория“, в който звездата е Виктория Джъстис, не по-малко популярна от тийн-идолът Ариана Гранде.

Каналът вдъхновява и забавлява и най-малките със съдържание, посветено специално на тях. „Дора изследователката“, „Давай Диего“, „Рибки Балони“ и „Отбор Уми Зуми“ помагат на децата да опознаят света по забавен и интересен начин.

Nickelodeon стартира на 4 ноември с най-новите епизоди на „Спондж Боб квадратни гащи“, „Костенурките Нинджа“ и „В“ като Виктория“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It