Часовник Casio на изплащане /лизинг/

14
Добави коментар
grisho75
grisho75

Часовник Casio на изплащане /лизинг/

 

С удоволствие Ви съобщаваме, че в CasioWatches.BG  вече предлагаме нова услуга – купуване на часовници на изплащане. Нашият сайт е първият, посветен на марката Casio, в който съществува подобна опция. Желанието ни непрекъснато да улесняваме поръчката на наши продукти и това да става по удобен за Вас начин ни стимулира да измисляме нови и нови приятни изненади. Тази новост в сайта е не само приятна изненада, но е и доста практична. Вече можете да си закупите марков продукт на световно известната марка на изплащане. Така няма да се разделите с голяма сума наведнъж, а ще можете да се сдобиете с желания часовник възможно най-бързо. Когато искате да направите подарък по конкретен повод е особено важно всичко да стане навреме, за да не закъснеете с това да  зарадвате любим човек. Сега имате  възможността веднага и без да се лишавате от много пари наведнъж да направите нужния жест на внимание. Със сигурност ефектът да зарадваш някого с висококачествен марков продукт носи удовлетворение. Затова не се колебайте, а се възползвайте от новата услуга в сайта.

 

✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰ НОВО ✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰

Коледните празници наближават и подаръци ще се подаряват. Ние от CasioWatches.BG се стараем да направим празниците още по-празнични. За всички почитатели на марката Casio сме подготвили страхотна изненада. 

✰✰✰ Искате ли нов часовник за новата година? ✰✰✰

Вземете го сега лесно и бързо на изплащане за три месеца без оскъпяване. Ако поръчате Вашия часовник за този  кратък период, Вие ще изплатите реалната му цена и нито стотинка отгоре. Офертата е валидна единствено за покупка на лизинг за три месеца. Изненадате любимите си хора с подходящ подарък за Коледа. Направете го с доказаното качество на японския гигант Casio. Зарадвайте близките си или себе си с качествен нов часовник. Ако нямате сумата на момента, не се тревожете – получавате го на изплащане за 3 месеца, като през това време ще внесете единствено стойността на часовника, без излишно оскъпяване и лихви. Страхотна оферта, нали? Коледата ще е още по-празнична с любимата марка Casio!  

✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰

 

За ваше улеснение сме направили и кратко видео в което сме се постарали максимално изчерпателно да обясним какви точно са стъпките по закупуването на часовник от нас на изплащане.

Ако изпитвате трудност с попълването на всички полета или имате някакви въпроси относно предлаганата от нас услуга, не се колебайте да ни потърсите чрез формата за контакти или на следноте телефони: 0876 105 606 и 0876 105 605 /Всеки работен ден от 09:00 до 19:00. Събота от 09:00 до 17:00/