Диана Ненова влезе във VIP Brother! Ето какво й обеща Тервел!

15
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Диана Ненова влезе в къщата на VIP Brother, но не за да участва в шоуто, а за да проведе сериозен разговор с Тервел Пулев. Преди няколко дни Големият брат поканил жената на боксьора в изповедалнята и двамата имали няколко минути, в които изяснили отношенията си.

Тервел Пулев се извинил на половинката си за заигравката с фолк певицата Лияна и й обещал, че веднага след края на VIP Brother, двамата ще минат под венчилото, разкриват пред „Ретро” близки до семейството. „По всяка вероятност Тервел ще се ожени за Диана още в края на годината”, коментират запознати и допълват, че боксьорът няма шанс да се отметне от сватбата, ако иска да запази връзката си. Всъщност предложението за брак дошло от Диана Ненова, която заявила в прав текст на Тервел, че ще му прости, при условие, че й даде обет за вярност в ритуалната зала.

И въпреки че Тервел винаги е твърдял, че не подписът е най-важен в една връзка, съквартирантът без да се колебае й обещал, че веднага след излизането му от VIP Brother ще се заеме с приготовленията за сватбата. „Диана е силна жена, но флиртът на Тервел и Лияна й дойде в повече”, споделят близки до волейболистката, уточнявайки, че сватбата е единственият начин да спрат спекулациите около това разделени ли са Тервел Пулев и Диана Ненова.