Мъжът до Евелин Костова я запалил по сноуборда

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Чаровната брюнетка била вдъхновена от екстремния спорт от гаджето си и вече нямала търпение да й замирише на сняг, за да хукне към планината. За разлика от героинята си в сериала на TV7 тя не би дала телефонния си номер на футболист, научи „Монитор”. „По принцип момчетата не ги деля на футболисти и редови граждани, а телефони не раздавам, защото до мен има човек отдавна. Подкрепя ме и в работата, и в обучението ми в академията, защото той самият е актьор”, казва възпитаничката на Стефан Данаилов.

Името на избраника си тя пази в тайна, но не крие, че той е „виновникът“ да се запали и по други екстремни спортове като уейк борд и гмуркане. Прекрасната си форма Евелин дължи на колелото, с което ежедневно се придвижва. 

В мръсната телевизионна приказка по идея на Любен Дилов-син тя е напориста репортерка с рефлекс за новината, който наследява от баща си, медийния бос Виктор Павлофф. В костюма на арогантен манипулатор скача Юрий Ангелов, с който Евелин се забавлява най-много зад кадър. „Ако усети, че зациклям в играта, ми дава съвет, с който да изляза от ситуацията. Най-често ми предлага тактики, с които да нагрубявам по-ефективно баща си – тоест него, и много се смеем”, издава Костова.