Мисия Кино 2013

1
Добави коментар
nemo91
nemo91

Новата величествена трилогия на Джаксън, екранизираща романa „Хобит“ на Дж. Р.Р. Толкин, започна миналата година с „Хобит: Неочаквано пътешествие“ и продължава с „Хобит: Пущинакът на Смог“, в който действието се развива в Средната земя 60 години преди събитията във „Властелинът на пръстените“. Оцелели след началото на тяхното неочаквано пътешествие, всички от Дружината поемат на изток, срещайки по пътя си човека-мечка Беорн и рояк от гигантски паяци в коварните гори на Мраколес. Измъкнали се от хватката на Горските елфи, джуджетата продължават пътешествието към Езерния град и крайната си цел – Самотната планина. Там те ще трябва да се изправят пред създание, по-страховито от всички, които са срещали досега – Дракона Смог. Той ще подложи на проверка не само запасите от смелостта им, но и пределите на тяхното приятелство, и мъдростта, придобита по изминатия тежък път.

Ох няма да ми омръзне да го чета това до когато всичко се свъряи… Днес излезе още един официален плакат на филма, който го чакаме съвсем скоро. С него ни бяха пуснати и самостоятелните плакати на главните герои, така че ето ги и тях, разгледайте си ги на спокойствие и им се наслаждавайте до като чакаме филма. 

„Хобит: Пущинакът на Смог“е с българска и световна премиера 13 декември 2013 г., в кината на 3D, IMAX 3D, HFR и най-новия, революционен формат 4DX. Последният филм от трилогията – „Хобит: Дотам и обратно“ се очаква по кината на 17 декември 2014 г

 

 
.

Categories: