Лечебна съкровищница. Рецепти от майката природа, проверени през вековете

25
Добави коментар

Лечебна съкровищница. Рецепти от майката природа, проверени през вековете

Постиженията на съвременната медицина невинаги са достатъчни в борбата с болестите. През последните годни все повече надежди се възлагат на алтернативните методи за лечение, но малцина са посветените в скритите възможности на природата.

„Не ценим, което имаме, а когато го загубим – плачем”, споделя лечителката Людмила Ким в предговора към книгата „Лечебна съкровищница”. Този тъжен афоризъм много точно определя отношението на много хора към безценния дар – здравето. Но няма нелечими болести, има нелечими хора, както са казали мъдреците. Тази книга ще докаже това твърдение, защото рецептите на Людмила Ким са проверени през вековете.

Книгата „Лечебна съкровищница” е типичният пример за това. Людмила Ким съвсем не е самонадеяна лечителка, защото притежава всички знания, необходими за прилагането на методите, които използва. Тя е химик по професия, но лечител по призвание. От точната наука Людмила Ким обръща поглед към народната медицина, защото е убедена, че най-древните „архитекти” на природата – микроорганизмите, са по-силни от всеки химичен елемент.

Книгата „Лечебна съкровищница” съдържа лесни за изпълнение рецепти, които са проверени на практика. Те включват животински и растителни компоненти, дихателни и двигателни упражнения, както и молитви за здраве, защото според лечителката, човек е не само органична материя, но и дух.

За Людмила Ким

Народната лечителка Людмила Ким е родена през 1941 г. в Гудермес, Чечения. Завършва със златен медал средното си образование и постъпва в Московския химико-технологичен институт “Д. И. Менделеев”. След три години аспирантура защитава успешно кандидатска дисертация. Людмила Ким посвещава знанията и усилията си на народната медицина, пътува в Азия, Европа, Русия, среща се с именити лечители и знахари и събира информацията в десетки книги и брошури, на които е автор.

Много години е близка приятелка с Ванга и двете си сътрудничат в името на човешкото здраве. През 1994 г. Ким създава Център за народна медицина, където хиляди нейни пациенти намират изцеление. Неслучайно за графичен символ на Центъра избира жабата. В последните години се занимава системно с разработката на специални методи и лекарства за борба с онкологичните заболявания.

Повече за книгата информация за книгата може да намерите тук.

Коментари