Ваня Червенкова разплака Боби Ръгбиста / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

По всичко личи, че Борислав, станал известен от Big Brother 3 като Боби ръгбиста, продължава да е фен на продукцията и да следи какво се случва в момента в Къщата на Големия брат от Франция, забеляза bliasak.bg.

Освен това Борислав симпатизира на Ваня Червенкова и бизнесдамата неотдавна успяла да го просълзи в изповедалнята, когато й се наложи да избира между среща с любимите й кучета и дъщеря й Никол и това Йоана да получи тортата от майка й за имения й ден, а Мариан да се види с племенника си.

„Ваня ме просълзи“, сподели с приятелите си в социалната мрежа неотдавна Борислав. Ръгбистът дори защити Червенкова, като категорично обяви, че тя не е позьорка, а добър човек, който не таи егоизъм в себе си.

„Това не е поза! Ваня се отказа от злато, повярвай! Един месец да нямаш никакви новини е някакъв ужас“, сподели от опит Борислав. „Думата е саможертва! Да помислиш за другите преди себе си – другото е егоизъм. Това е разликата и трябва да се научите да ги познавате“, призова ръгбистът.