Защо се разплака Галена? (видео) видяна 7231 коментари 7

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Специален гост на петото издание на “Поверително от NL” бе фолк звездата Галена.

За да предразположи звездата към откровения, екипът на предаването избра интервюто да води DJ Дамян – близък приятел на Галена.

Видимо певицата беше леко натъжена и в не добро настроение. Очите на звездата се насълзиха, щом интервюиращият я й напомни епизода от живота й, в който в публичното пространство се появи еротично клипче с нейно участие. DJ Дамян попита Галена кой тогава я е подкрепил, ето и нейният отговор:

„Насълзявам се, защото никой скоро не ме е подсещал за това, явно съм направила достатъчно неща, за да забравят много хора. Който съм очаквала, той си ме подкрепи. Аз наистина съм над нещата и разкрепостеността кариерата ми е важна, защото знаеш, че нашата работа е да бъдем секси и да бъдем провокативни, това ми помага. Но понякога това се приема по друг начин.“

В ефира на предаването Галена се разплака и признавайки, че все още страда за загубата на близък човек, кръстник на сина й.

„Не минава ден, в който да не го спомена. Няма как, когато не си очаквал нещо и то дойде изневиделица и животът прибере някой толкова рано, човек който пък има жажда да живее, знаеш, че тогава е много тежко. Още повече, че ние бяхме и сме близки.

„Аз по принцип съм корава жена, но няма как да не се разплача, когато си спомня за него“, сподели Галена.

Четете още: Галена vs Андреа

По повод скандалите с нейни колежки във фолк музиката Галена сподели, че в момента е в прекрасни отношения с Анелия, Камелия и Преслава и не се интересува какво коментират по неин адрес останалите фолк певици.

На въпрос на DJ Дамян кога намира време за любов, Галена отговори: „Имаш предвид секса ли? Ние с Галин нямаме график за тази работа.

Има семейства, които чакат съботата да дойде, но при нас не е така. Правим секс по всяко време. Седем години сме заедно, вече сме са нагодили и всеки знае другия колко иска”.

Галена сподели още, че би искала да има още едно дете, момче, тъй като се чувства като мъжка майка.

Четете още: Галена пусна фотосесия за новата си колекция