Григор и Цвети номинирани за „БГ Модна икона 2013“

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Григор Димитров и Цветана Пиронкова попаднаха в номинациите за най-елегантните българин, които за 5-а година правят от Академията за мода. 33 лайфстайл, модни и светски журналисти и редактори предлагат кои може да са БГ модните икони на 2013 г. Феновете вече могат да гласуват онлайн на сайта fashion-lifestyle.bg/igra.php, като крайният срок е 25 ноември.

Връчването на приза „БГ Модна икона 2013“ ще се състои на 17 декември на изискана церемония във „Витоша Парк Хотел“ в столицата. Тогава ще бъдат обявени победителите в конкурса, избраните от експертната комисия от една страна, и гласовете на широката публика от друга. Организатори и спонсори са предвидили ценни и оригинални награди за позналите резултатите в конкурса.

Конкуренция на Гришо при номинираните мъже правят тв водещите Андрей и Иван, актьорите Деян Донков, Юлиан Вергов и Иво Аръков, певците Любо Киров и Орлин Горанов, моделът Мариан Кюрпанов, както и бизнесменът и пресен младоженец Петко Димитров.

При дамите битката ще се води между най-добрата българска тенисистка Цвети Пиронкова, тв водещите Гала, Ива Екимова, Ели Гигова, фолк певицата Галена, Мария Илиева, актрисите Радина Кърджилова, Теодора Духовникова и Рут Колева.

Критерии за конкурса са качества и добродетели като изискан вкус и модерен стил, високи професионални постижения и безупречна култура и поведение, съобщават организаторите, председателствани от проф. Любомир Стойков.