Инхалатори с най-високо качество

1
Добави коментар
Inhalers
Inhalers

Инхалатори с най-високо качество

Компресорни инхалатори :: Ултразвукови инхалатори

Компресорни инхалатори и Ултразвукови инхалатори – топ цена и качество, специално разработени за лечение на деца

Инхалатори за най ефикасна терапия и лечение на астма и респираторни заболявания

Произведени в USA eфективни Компресорни и Ултразвукови инхалатори Unimark, значително подобряващи дихателната функция, с висок терапевтичен ефект и изключителни технически характеристики.

По случай Световния ден на астмата 07.05 – Инвамед ЕООД – оторизиран представител на Unimark (Унимарк ) за България, прави 5% отстъпка за всички висококачествени медицинки изделия Унимарк: – Компресорни инхалатори – Ултразвукови инхалатори – Апарати за измерване на кръвно налягане – Медицински термометри

Помогнете с вота си – медицинските изделия на Unimark да станат достъпни за повече хора, защото при правилно лечение и използване на висококачествени медицински изделия – е възможно постигане и поддържане на добър контрол над заболяванията, контрол който позволява на болните от астма да водят пълноценен и нормален начин на живот. Благодарим Ви предварително!

Отстъпката важи от 07.05.2013 ( Световнен ден на астмата ) до края на календарната година ( 31.12.2013 )

Инвамед Еоод Ви представя висококачествените Компресорни и Ултразвукови инхалатори Унимарк

Инхалатори Unimark с най-високо качество за ефикасна терапия и лечение
Компресорни инхалатори Unimark

Unimark CN 02 WF Penguin проектитан от Унимарк за по-ефикасна терапия на респираторни заболявания. С най-добро усвояване на лекарствения продукт. Изключително ефективен!

Компресорни инхалатори Unimark Компресорните инхалатори Унимарк разпрашават лекарствения разтвор по реологичен път, образувайки въздушен вихър в небулизаторна чашка. Лекарствения раствор се увлича от вихрите и се образува във формата на мъгла от много малки частици. Инхалация с компресорен инхалатор се извършва в изправено или седнало положение на тялото. Производителите от Unimark са проектирали компресорен инхалатор Unimark CN 02 WF е с форма на пингвинче – като детска играчка, отличава се с ниски нива на шум при работа, инхалатора е специално разработен за лечение на деца. Компресорни инхалатори Унимарк – телефон за поръчка 0888 700158.

Unimark CN 01 WD високо ефективен при лечение на астма и респираторни заболявания. Осигурява ефикасно лечение и превенция на респираторните заболявания. Подходящ за деца и възрастни (с накрайник и маски в комплекта)

Ултразвуков инхалатор Unimark

Unimark NB 07 LАоптимален избор за инхалационно лечение на астма и респираторни заболявания. Подходящ за инхалация и в легнало положение ( незаменим при деца и бебета ) Ефективно инхалиране на степени!