Цветелина Грахич с 36 татуировки!

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Преди десетина дни Цветелина Грахич си е направила рекордната, 36-а поред татуировка, научи “ШОУ”, който единствен се добра до доста любопитни кадри! Този път босненката се изографисала точно под бюста.

36-ият татус на „момичето на Слави” представлява стилизиран образ на египетската богиня Изида – покровителка и символ на женското начало в света, и напълно копира този на поп звездата Риана.

Феновете на пищната Грахич вече открито я питат дали е останало място по фигурата й, което да не е изрисувано – бодиарт краси врата, гърба, ушите, китките и дори пръстите й. Сред впечатляващите изображения са надписа на гърба й – “No Mercy”, направен по подобие на този на плещите на Слави Трифонов. Както и надписът “Inspiration”, който е по дължината на лявата й ключица. Заради множеството татуси босненката често търпи критики от учиндолеца, който не спира да я закача, че е заприличала на вестник с многобройните текстове по тялото си.

Междувременно Слави Трифонов бил изправен на нокти от организаторите на тенис събитието „Турнира на шампионките”.
Той минавал при изключително слаб зрителски интерес, като на откриващата среща между Ана Иванович и Цветана Пиронкова са присъствали едва 500-600 човека!

Още докато траел мачът, организаторите се свързали с „Шоуто на Слави”, за да предложат на Дългия да му гостува сръбската красавица и по този начин да привлекат по-голямо внимание от хората, научи „ШОУ” от свои хора в екипа на Слави. Така, минути след края на мача й с Пиронкова тя се отправила към студиото в „малкото” НДК, където Трифонов бил събрал хората си извънредно. Няколко часа по-рано било заснето редовното издание на шоуто, но впоследствие се наложило да бъде орязана първата му част и добавена тази с интервюто на Иванович. Заради факта, че всичко се случило в последния момент, в ролята на публиката влязъл екипът на Дългия.

Георги СТОЯНОВ