Боян Расате: Българите не искат бежанци. Якудзата: А защо биете циганите?

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Българите не са съгласни бежанци да идват в тяхната държава. Това предупреди бившият лидер на БНС Боян Расате в студиото на бТВ. Поводът беше желанието на роми от Микрево да приемат сирийски бежанци в селото.

Ромите не могат да говорят от цялото общество. Тези хора дори не са солидарни със своите съплеменници, каза Расате. Той каза, че роми, които го спирали по улиците споделяли, че са изключително недоволни от бежанската вълна.

Колкото повече бежанци влизат, толкова по-малко социални помощи ще има за ромите, това го разбират колкото и да са неграмотни, уточни Шикерова и прикани ромиският рапър Якудзата, който беше в студиото, да реагира на думите му.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall – цени от 1,00 до 4 лева   

Чакай малко Бояне, потупа по рамото националиста Якудзата, защо биете циганите, започнахте с Цар Киро в Катуница, преди беше Красна поляна (когато цигани пребиха до смърт проф. Станимир Калоянов).

Проблемът е в държавата, тези хора идват от война, не забравяй че българите са предатели, каза без много да му мисли Якудзата.

Всичко идва от парите, отсече рой. Ама виж, той казва, че българите са предатели, реагирай, подкани Шикерова. Расате обаче се задоволи да призове парламента да защитава националните интереси.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти