Спечелете овлажнител за въздух DeLonghi

2
Добави коментар
pgp

Наградата в LuckyStar.bg за тази седмица е супер качественовлажнител за въздух на престижната италианска марка DeLonghi.

Овлажнителят установява каква е подходящата степен на влажност, за да осигури най-добрите условия за Вашето здравословно състояние. Създаден е, за да гарантира Вашето здраве, за да работите с него напълно безопасно и лесно.

Подходящ е за помещения с обем до 60 m3. Разполага с индикатор за нивото на водата. Освен това можете да регулирате различни степени на парата. Има и функция за автоматично изключване при празен резервоар.

Ако искате да ароматизирате помещението, можете лесно да го направите с овлажнителя. А ако Ви трябва по-продължително действие, имате непрекъсната система за зареждане на резервоара и общо 15 часа режим на работа.

Вместимостта на резервоара е 4.5 л, а максималната номинална мощност – 1150 W.

За да се включите в тегленето на томболата за този страхотен овлажнител, трябва да се регистрирате в LuckyStar.bg. Съответното бутонче, през което да го направите, ще откриете в горния десен ъгъл на сайта. Ако вече сте се регистрирали, трябва да влезете в профила си и да кликнете върху бутона „Участвам“.

След това използвайте уникалния си линк, за да поканите колкото можете повече приятели. Напомняме Ви, че всеки, който се регистрира за томболата през Вашия линк, ще Ви донесе допълнителен шанс точно Вие да спечелите наградата.

Краен срок за участие: 17 Ноември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.