Наркобосове ще дадат показания за кримивръзки на Станимир Флоров

1
Добави коментар
bobanac
bobanac

/Поглед.инфо/ Наркобосове са готови да дадат показания за кримивръзки на Станимир Флоров с големи международни бандити.

„Влашкия“, както бил известен бившият шеф на ГДБОП, бил замесен с крупни сръбски мафиоти. По-голяма част от тях са арестувани в Испания и са били готови също да говорят за „силните“ в България, твърдят източниците ни.

ПИК научи, че в края на миналата година в испанския град Аликанте е арестувана съпругата на сегашния бос на Земунския клан Лука Бойович – Барбара.

През февруари тази година във Валенсия и Аликанте е направена мащабна акция, при която е задържан самият бос Лука, както и приближените му Синиша Петрич, Владимир Милисавлевич с прякор Влада Будала. Според наши хора, нещата от Испания веднага дават отражение в страната ни. Именно след тези арести, България подхваща Станимир Флоров. Не е ясно задържаните в Испяния от Земунския клан какво точно са изпяли и какво е поискала Испания от страната ни, но в момента разследването срещу Станимир Флоров у нас се пази в пълна секретност.

ПИК припомня, че през април Станимир Флоров бе отсранен от длъжност до приключване на разследването срещу него.

Той има много врагове след крими средите, като доста силни фигури в ънърграунда са категорични, че бившият шеф на ГДБОП ги е давал на медиите, за да си разчиства територия. При желание за работа от разследващите, те могат да съберат много доказателства срещу бившия ръководител на ГДБОП.

Припомняме, че Срещу Флоров бе образувано дело за подкуп в големи размери. Разследването започна само два дни след като на електронните пощи на прокуратурата и на някои медии анонимен подател изпрати копия на документи с гриф “Строго секретно”. В тях се разказва за стари разработки срещу шефа на ГДБОП, а анонимният подател се афишира като “дългогодишен служител на службите”.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели