Как да изглеждате зашеметяващо в леглото

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Когато на дамите им предстои любовна нощ те искат да изглеждат максимално добре. Всеки детайл като бельо, аромат, грим, кожа са от значение, най-напред за да се чувствате вие красива и секси и на второ място това да бъде забелязано от партньора ви. За грижите около вашия секси имидж има няколко основни стъпки. Ако ги следвате, ще ви помогнат да изглеждате наистина зашеметяващо.

Най-напред вземете душ и направете лек пилинг на кожата на тялото. Ако посещавате солариум и вече имате лек загар, нанесете върху кожата си овлажняващ лосион с приятна миризма на шоколад, канела или ванилия. Ако нямате подходящ тен, най-бързият вариант, който работи безотказно е нанасянето на автобронзант.

Нанесете го внимателно и равномерно, тъй като рискувате да станете на неприятни петна. Само след 2-3 часа кожата ви ще изглежда шоколадово секси. На пазара се предлагат лосиони и подхранващо олио за кожа, които съдържат бронзови частици. Кожата ви ще изглежда невероятно секси на приглушена светлина със златни частици.

Косата си оставете разпиляна. Мъжете харесват, когато могат да погалят косите ви и да вдишат от техния аромат. С помощта на преса, ролки или маша оформете красиви букли.

Ще имате нужда от лек грим, но бъдете внимателни, не бива по чаршафите да остават неприятни следи от пудра или фон дьо тен. Изберете база за грим, която е безцветна. Тя ще изравни кожата ви и ще я направи блестяща. Нанесете съвсем малко сенки върху клепачите или черна очна линия. Устните подчертайте с красив гланц или червило в червен или патладжанен цвят.

Не подминавайте маникюра и педикюра си. Освен гладки пети, ще е добре да лакирате ноктите си в цвят на патладжан или наситеночервено.

Изберете бельо, което да подчертае най-красивото във фигурата ви и да прикрие малките недостатъци. Задължителен елемент при него е дантелата. Тя ще ви направи още по-секси и женствени. Изберете цвят, който да контрастира върху кожата ви като червено, черно, шампанско, розово.

Поставете приятен лек аромат като жасмин, ванилия, канела. Поставете по няколко капки на китките, зад ушите, между гърдите и на гърба. Може да сложите и красиви обеци с камъни, както и фино колие.

Създайте приятна обстановка като запалите ароматна свещ, приготвите вкусна храна, вино, приятна музика. Не забравяйте, че газираните напитки, както и бобовите храни ще ви накарат да се чувствате по -подути. Затова избягвайте тяхната консумация.

Снимки: Reuters