Ресторанти за сватба: парк хотел Витоша

4
Добави коментар
tedolina
tedolina

След мнението и оценката ни за Санкт Петербург, Пловдив, ресторант Галант, Парк хотел Берлин, ресторант България,ресторант Панорама от парк хотел Москва, ресторант Царско село и ресторант Метрополитън, на ред е парк хотел Витоша. Парк хотел Витоша е един от най-търсените хотели за сватба и определено има защо. За първи път от много време ни се случи да бъдем само гости на сватбено тържество и освен да оценяваме качествата на домашната ракия на бащата на булката и да сме дейни участници в танците, имахме и бойната задача да трупаме впечатления от ресторанта на хотела.

Местоположение: Инанна рейтинг 8/10 – Хотелът е сравнително отдалечен от повечето централни църкви и ритуални домове, така че е необходимо да предвидите известно време за предвижването на гостите.  От друга страна близостта му до Града на студентите ще помогне на по-големите купонджии да продължат веселбата след сватбеното тържество в безкрайните възможностите, които Градът предлага. Неприятно впечатление прави платения, но неохраняем паркинг.

Интериор: Инанна рейтинг 8/10 – Лоби барът и пространството пред рецепция са  просторни и са много приятно място за питие, докато чакате да ви настанят в ресторанта. Ресторантът е с висок таван,  Г-образен, с хубав червен мокет, който донякъде ограничава избора на цветове за украса. Осветлението не е необходимото ниво и за да се получат хубаво видео и снимки е необходимо фотографите или видео-операторите да осигурят допълнителни прожектори.

Обслужване: Инанна рейтинг 9/10 – Прекрасно. Салонната управителка се грижеше за посрещането и настаняването на гостите, както и за целия процес на обслужване по време на тържеството. Сервитьорите бяха перфектни. Единствената забележка е, че детските куверти представляваха не най-здравословните пилешка пържола и пържени картофи и се сервираха с основното на възрастните, което доведе до неудържима детска атака към питката от посрещането.

Качество на храната: Инанна рейтинг 7/10- Студените мезета бяха сервирани в заедно със салата, което беше отличен ход. Топлите предястия – пилешки филенца завити в бекон, бяха много вкусни и дори заклет бекономразец като съпругата ми ги оцени. За съжаление, свинското с топено сирене с гарнитура от задушени зеленчуци не успя да ни разчуства.

Съотношение количество /качество / цена: Инанна рейтинг 8/10  – Парк хотел Витоша доказа защо е един от предпочитаните ресторанти за сватби в София. Цената на куверта си заслужава сватбеното преживяване, което предлагат.

Общ Инанна рейтинг- 40/50

Бихме ли го избрали за нашата сватба?