Бизнес лейди: пола тип молив » eMODNO да имам

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Еманципираната представа за дамите, в никакъв случай не изключва проявата на тяхната женственост, затова днес продължаваме с нашите изискани предложения в рубриката ни „Бизнес лейди“. Полата никога няма да излезе от употреба за офис визията ви. Един от най-лесните начини да демонстрирате сериозно присъствие, подчертавайки своята секси осанка е вталената пола – тип молив.

Този модел насочва вниманието към извивките ви, а дължината до коленете придава професионално излъчване. Недостатък е, че кройката е по-подходяща за жени със слаба фигура. Ако се притеснявате за някое друго излишно кило около ханша, изберете модел с пеплум, който ще прикрие дребните недостатъци. Вертикалните райета са друг хитър трик, за да издължите оптически фигурата си.

Класическата черна пола, отдавна не е единственото решение за аутфита на модерното работещо момиче, но е добър начин да демонстрирате класа и изтънченост. Ако сте по-артистична натура заложете на цветен плат в кобалт или бордо, с който също ще излъчвате професионализъм. За романтичните и кокетни дами препоръчваме модел от дантела.

Подбрали сме страхотни изкушения на добри цени. Вижте нашите модерни поли от онлайн магазините: 3suisses.bg, boohoo.com и shopping-terapia.com

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Бизнес лейди: нестандартни ризи за офиса