Скарлет Йохансон в защита на порното

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Скарлет Йохансон неотдавна за пореден път бе обявена за най-сексапилната жена в света. При това съвсем заслужено, бихме отбелязали. Защото освен със силни роли в хитови холивудски продукции, русата прелест почти всеки месец блести от корицата на някое от най-престижните издания в света.

Последната изява на бъдещата госпожа Дориак е именно на страниците на Marie Claire UK. Освен с фотосесия, Скарлет Йохансон присъства в изданието и чрез интервю, в което разкрива своите мисли за „нещата от живота“.

„Смятам, че порното може да носи удоволствие и да бъде вдъхновение както за мъже, така и за жени. Разбира се, ако открия, че мъжът ми е порно маниак, определено ще бъда доста шокирана,“ споделя госпожица Йохансон без каквито и да е притеснения.

Marie Claire UK Важно е обаче да уточним, че въпросите за тази индустрия не са ѝ зададени просто така, а са свързани с новия филм, в който Скарлет си партнира с Джоузеф Гордън Левит. А в лентата актьорът влиза в ролята именно на вманиачен по порното мъж.

Междувременно русата прелест взе участие и в новото рекламно видео на Dolce & Gabbana, режисирано от Мартин Скорсезе, в което тя си партнира с Матю МакКонъхи. Краткият клип, издържан в черно-бял стил, може да откриете по-долу в тази статия.

А ако искате първи да научавате всичко най-интересно от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite във Facebook!