Аксесоари за коса, които всяка дама трябва да има

13
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

 

Аксесоарите за коса са задължителен елемент за всеки сезон. Те правят прическата по-красива и интересна. Те са стилно допълнение към вашата визия и именно затова дизайнерите не спират да показват разкоша им. Те присъстват в колекциите на Долче и Габана като красиви корони и диадеми с много камъни.

Гучи избра да аранжира фиби с кристали в косите на моделите си, а в дефилето на Ботега Венета прическите на моделите бяха стилизирани с малки секретни фиби.

Какво е добре да има в колекцията от аксесоари за коса всяка дама?

Малки класически гребенчета за коса. Те могат да бъдат изчистени или с красиви камъни, пайети и т. н. по тях. Когато оформяте прическата си, използвайте едно или две гребенчета, за да й придадете повече чар и индивидуалност.

Красиво цвете с перли, което може да е част от вашата морска или парти визия. Разбира се този аксесоар е красив, когато се носи по този начин и може да е част и от вашата стрийт визия, когато искате да смесвате стиловете.

Красив аксесоар за коса, изработен от тънки синджирчета, който напомня за стила бохо. Не забравяйте и тънките кожени лентички, които може да носите по същия начин. Бижу за коса, което е подходящо както за парти, така и за всеки ден.

Диадема и лента за коса. Те могат да бъдат поставени и когато косата е оформена в конска опашка, стилен кок на тила. Тази диадема напомня за Сицилия, с много малки цветчета и камъни. Изберете този стил, който ще отговаря най-много на настроението на визията ви. Диадемата може да бъде и с пера. Не пропускайте да допълните вашата колекция от аксесоари за коса.

Разгледайте галерията ни с актуалните предложения за модни прически.

Снимки: Reuters, obaz.com,lovemaegan.com