Емануела: Отрязах гърдите си, защото имам роднини с рак!

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Емануела, чието истинско име е Емилия Иванова Цветкова, е родена на 8 ноември 1981 г. в София. Топзвездата на „Ара мюзик” е омъжена за Никола, с когото вдигна пищна сватба в риалитито “Къртицата”, но напоследък вървят слухове, че приказката им е свършила и те се развеждат. Както винаги, “ШОУ” реши да почерпи информация от източника и се свърза с Емануела, която, в типичния си откровен стил, си „изпя” всичко.

– Емануела, какво става между теб и съпруга ти Никола? Носят се какви ли не слухове!…
– С Никола сме разделени, не живеем заедно. Така преценихме, че е по-добре. Ще решим дали ще се разведем. Но толкова ми е объркан в момента животът, имам си толкова проблеми, че не знам какво да ти кажа – може след половин година да стане друго… Преди сватбата също бяхме разделени. Сдобрихме се, решихме, че пак ще сме заедно, обаче аз после разбрах, че през това време той е бил с някакви други жени и не можах да го преглътна! Въпреки че в такъв момент човек го подкарва през просото –

и аз излизах през това време с друго момче

но това не беше нищо сериозно, просто флирт.

– Поиска ли му някакво обяснение за изневярата?
– Никола каза, че това са били някакви парцалеси.

– “Златотърсачки”, които са искали да си легнат с мъжа на Емануела?
– Да, точно така! Даже той ми е казвал, че директно са искали да се нанасят у тях! Но и да има “златотърсачки”, и да няма, аз винаги ще бъда неговата жена! Това, че му минават през леглото, не ме притеснява особено! Знам, какво означавам за Никола и няма вариант някоя друга да ме смени!

– А сега какво трябва да се случи, за да не се разведете? Някакви условия поставили ли сте си?
– Няма условия.

– Вярно ли е, че, докато сте били разделени, си имала предложение за секс срещу 5 млн. евро?
– Да, и отказах! От един руснак. След участие този мъж ми каза: “Давам ти 5 млн. евро, само да си с мен! Каквото искаш, ще ти дам!”. Отговорих му: “Няма как да стане!”. Въпреки че с Никола бяхме разделени по това време, казах: “Не! Аз съм семейна и обичам мъжа си!”.

– Майка му кога се намеси в отношенията ви? Защо злословеше по твой адрес?
– Аз също съм майка на син. Майките на синове са много ревниви! За една майка жената, която е избрал синът й, никога няма да е добра! Нито я мразя жената, нито имам нещо към нея. Не ни е развалила тя отношенията. За да се развалят едни отношения, са виновни двама души. Няма как да е виновна тя. Не я обвинявам нея. В началото Никола направи своя избор – той избра мен, не родителите си!

Ние с майка му сме се виждали само един-единствен път, още преди да се оженим – за половин час! Ние не сме ходили у тях на вечеря, нито сме си говорили, дори след като се оженихме! За мен това не е нормално! Това е една злоба, която цели само едно: “Аз ще разделя сина ми от тази в името на всичко!”…

– Има ли нещо такова, че въпреки недоразуменията между вас, в “Къртицата” са ви накарали да се ожените?
– Няма такова нещо. Когато се оженихме, аз мислех, че това е моят мъж, защото не знаех за изневерите му! Разбрах, че

Никола е правил много кофти работи

но не ми се говори за тях. Бракът, който съм имала с него, ми е по някакъв начин скъп, достатъчна ми е самата травма, че трябва да се разделим! Достатъчно ми е тъпо и гадно! Не искам да обиждам Никола. Ние двамата си знаем какво е станало, разделили сме се, нещата са приключили! Той ме е наранил, аз съм го наранила, не са се получили нещата. Но ако той ми се обади за нещо, винаги бих помогнала, както знам, че и аз, ако му се обадя за нещо, той също би ми помогнал.

– Като ви наблюдаваха в “Къртицата”, някои твърдяха, че ти прекалено се налагаш над него, държиш го “под чехъл”…
– Не, не съм го държала “под чехъл”! В такива риалитита винаги има малко манипулация. Винаги сме били равнопоставени.

– Появиха се слухове, че Никола те е изгонил от апартамента си…?
– Аз си тръгнах сама! Това, че той ме е изгонил, са спекулации! Дори ми предложи, ако искам, да остана в неговия апартамент, докато стане готов моят в “Бояна”. Между другото преди да си купя апартамента на кредит, си строях друг, който още не е построен и даже още не са ми върнали част от парите. Всеки път казват: “Другата седмица, другата седмица…”. Ако не ми ги върнат, смятам да подема кампания в медиите срещу строителната фирма, защото има много хора още изгорели!

– Бащата на сина ти Христо те остави пред олтара. Нямаш късмет с мъжете, може би? Мислиш ли, че има някакви магии около тебе?
– Бащата на Христо просто не дойде на сватбата ни! А в такива глупости като магии не вярвам!

– А синът ти как реагира на историите около брака ти с Никола?
– Моят син много добре знае, че аз съм творческа личност и на него не му прави впечатление нито колко връзки ще имам, нито какво ще се пише. На него изобщо не му пука!

– Но привърза ли се към Никола, възприе ли го като баща?
– Не, няма такъв вариант! Той няма как да приема Никола като негов баща, или който и да било друг! Христо си има баща, с който не комуникира! Единствените хора, към които изпитва подобни чувства, са баща ми и мъжът на сестра ми. Христо го изгледа цялото ми семейство. Той е първото внуче и е най-глезеният.

– Впрочем, вие как се запознахте с Никола?
– Никола се запозна с мене преди 2 години. Беше на мое участие, след това ме покани на среща, обядвахме…

– Веднага ли се влюби или по-бавно станаха нещата?
– По-бавно станаха нещата. Няколко месеца преди това аз се бях разделила с Денис /Денис Касъмов – б. а./. Никола също си е имал преди това връзка. Имаше някакви спекулации, че бил зарязал приятелката си, рускиня, заради мен. Няма такова нещо! Те бяха разделени мно-о-ого преди ние да се срещнем. Така че не е имало драми! То и сега няма драми! Просто Никола

не се беше наживял, но аз винаги ще си го обичам

каквото и да е направил!

– Ако сега решите да се развеждате, ще има ли имуществени проблеми? Някаква кола ти подарил, пък после си взел…
– Какво?! Няма такова нещо! Не ми е подарявал кола! А ако тръгна да му връщам нещата, които ми е подарявал, той ще се разсърди. Макар че има и такива мъже. Не смятам, че той трябва да иска нещо мое, както и аз да искам нещо негово!

– Отразява ли се кризата на хонорара ти?
– Не, даже моят хонорар се е вдигнал.

– Наскоро стана ясно, че ти си си махнала млечните жлези още преди Анджелина Джоли…
– Исках да ми се махнат гърдите като превантивна мярка. Не съм сметнала, че трябва да го обявявам. Имам роднини с рак на гърдата, затова го направих. Д-р Енчев изпрати в Германия изследванията ми – слава Богу – няма нищо!

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА