ВИДЕО: Жени опипват мъже

12
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Сещате се за благотворителната идея на група момчета, с която искаха да обърнат внимание на рака на гърдата. Техният метод бе да уговарят мадами да заравят глави в гърдите им или с други думи да им правят „моторница“ (на английски – motorboating). Когато гледахме видеото, искрено им завидяхме.

Днес пък попаднахме на още един клип, заради който отново започваме да завиждаме на мъжете в него. Той се различава от първия, защото е реклама (макар и с благотворителен привкус). Френската компания за почистващи продукти за ръце Merci Handy се сеща, че може да постигне успех като заложи на благотворителността. Избират наболелия проблем при мъжете – ракът на простатата, и правят видео, в което няколко жени опипват пакетите на случайни мъже, събирайки по този начин средства. Разбира се, в началото всяка жена си слага от специалния дезинфектант за ръце.

Хитро – хем реклама, хем благотворителност, хем доволни и щастливи мъже (на които завиждаме), хем жените са с пълни ръце. А идеята със звука от играта Супер Марио е блестяща.