Мейкинги и промо в “Зад кулисите“ по Фен ТВ

33
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

В новия си епизод този уикенд „Зад кулисите“ ще предложи на Феновете два мейкинга, както и ще запознае зрителите на Фен ТВ с ново лице – певицата Гергана Димова.

Харесай страницата ни във Facebook

Камера на телевизията пътува до Перник, където Емануела засне последното си видео към песента „Нямам забележка“. Тя е дело на момчетата от Револт и текстописеца Росен Димитров.

Зрителите на Фен ТВ ще видят и режисьора на видеото Йордан Петков в обичайната му работна среда. Интересни моменти зад кадър са и уроците по хип-хоп танци, които атрактивната изпълнителка на Ara Music Емануела получи от своя екранен партньор Коста.

В ефира на Фен ТВ вече се излъчва и провокативното видео „Господин Меринджей“ на Джоанна, чийто мейкинг зрителите ще могат да видят за пръв път в новия епизод на „Зад кулисите“. Във видеото, дело на режисьорския екип N-Team, участват актьори от Врачанския театър. Любопитен момент от мейкинга на видеото е присъствието на снимачната площадка на автора на мощния кючек – Мартин Биолчев.

От днес, 8 ноември, в „Премиерата на Фен“ се завъртя видеоклипа към песента „Поканен си“ на Гергана Димова – ново попълнение в Diapason Records. Новото видео е дело на екипа от Front Line Cinema, а песента е на Ардиан Кастрати, Лора Димитрова и Йордан Ботев.

„Това е първият ми проект след голяма пауза в моята кариера. А освен това е и дебютното ми парче с моите нови продуценти и се надявам да се хареса на публиката“, сподели певицата в първото си интервю за Фен ТВ и предаването „Зад кулисите“.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

„Зад кулисите“ от този уикенд е с нов начален час. В събота е от 13:30 ч., а в неделя – от 20:00 ч.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It