Задава се месец на коледните вкусотии по 24Kitchen

31
Добави коментар
Vkusi.me
Vkusi.me

Tweet

Pin It

Ако имате огромно желание да спечелите кухненски робот Gorenje или страхотната италианска вечеря за двама в ресторант „LaCampanella“ в конкурса на сайта „Вкуси ме“ за най-добрите коледния ястия „Вкусна коледна магия“, но ви липсват идеи за нещо оригинално и запомнящо се, заредено с празнични аромати и коледен вкус… Ако търсите рецепти от дебели книги и събирате приятелски съвети с какво да изненадате семейството си по Коледа… Ако спешно ви трябва нещо ново, с което да блеснете пред близките си по време на празниците, кулинарният канал 24Kitchen има няколко нови страхотни предложения за вас.

Вижте тук всичко за конкурса „Вкусна коледна магия“

Коледа c Лорейн от 4 декември, сряда от 13:15 часа Лорейн Паскал приготвя коледно угощение от вкусни празнични ястия, превъзходни подаръци, които стават за ядене, и зашеметяваща зимна приказна торта при подготовката на семейно събиране за празниците. Лорейн показва как да добавите свой ваш индивидуален детайл към коледните пайове и приготвя пикантно коледно печено агнешко като алтернативно ястие за празничната вечеря. Но пуйката и всички традиционни гарнитури запазват централното си място на трапезата за семейната вечеря, но са разкрасени с подправки и някои специални зимни съставки.

Австралийска Коледа oт 7 декември, събота и неделя в 16:30 часа Най-успешните австралийски готвачи и ресторантьори отново разтварят широко вратите на домовете си, за да споделят коледните си празнични тайни. Всеки готвач показва личния си подход към празничната вечеря, представяйки разнообразни рецепти, включващи от паеля, печено агнешко с подправки и класически лимонов тарт, до бавно изпечено яре и фрито мисто с градински цветя.

Коледа с Джейми oт 9 декември, от понеделник до петък в 23:30 часа Единственото специално предаване на Джейми Оливър, продуцирано от 24Kitchen. Джейми Оливър отваря дома си е Есекс, за да приготви още няколко от любимите си празнични ястия, с помощта на ментора си Дженаро Конталдо. Бюджетът може да е малък, но Джейми е твърдо решен да ни покаже как да направим Коледата вълшебна, в това специално четиричасово предаване.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It