Нова Година 2014 в Гърция, хотел Виктория 3 * – 4 дни + Транспорт на топ цена.

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Всеки клиент закупил новогодишен пакет получава ваучер-падарък на стойност 40.00лв за следващо пътуване !!!

Нова година 2014 в Гърция в Хотел Виктория 3 – автобусна програма с дневен преход!Уважаеми клиенти, местата по тази програма са ограничени! Промоцията е валидна до изчерпване на наличните места!

Ден1 (29.12.2013г.)

В 06.00 ч. – отпътуване от София по маршрут Благоевград – Кулата за Гърция.  Пристигане в Солун около обяд. Разглеждане на Бялата кула, Националния театър, паметника на Александър Македонски, Арката на Галерий, посещение на църквата „Св. Димитър” – солунският чудотворец и покровител на града. Свободно време за разходка и пазар. След обяд  отпътуване за Олимпийска Ривиера. Настаняване в хотела. Нощувка. Ден 2  (30.12.2013г.)

Закуска. 07:30 ч., по желание – еднодневна екскурзия до природния феномен Метеора с уникалните скални манастири. Посещение на манастира „Св. Преображение” – Големия метеор, и на работилница за изработка на автентични икони и сувенири. На връщане – посещение на лековитите извори с параклиса „Св. Параскева”.  Пристигане в хотела около 18ч.

Ден 3 (31.12.2013г.)

Закуска.  10:00 ч. ,Посещение на древния град Дион – Селото е разположено в Пиерийската равнина на 13 километра южно от град Катерини и на 6 километра от крайбрежнието на Солунския залив, в северното подножие на планината Олимп. Разходка до Олимп- ще посетите живописното селище Литохоро.Свободно време и възможност за обяд в някоя от многобройните таверни. Отпътуване  обратно към хотела. Свободно време за подготовка за Новогодишната вечер. Посрещане на Новата година с  гръцка музика, богата вечеря и напитки. Нощувка.

Ден 4 (01.01.2014г.)

Късна закуска. Отпътуване от Паралия Катерини. Посещение на град Едеса – градът на водите. Свободно време. Отпътуване за България. Спиране за покупки в супермаркет Цинцарис. Пристигане в България вечерта около полунощ.